vendelawendt

Kategori: Inspiration

NEW YEARS

Nyårsafton närmar sig med stormsteg och jag längtar enormt mycket. Allt jag ska ha på mig har jag redan hemma så det är skönt att slippa stressen med att fixa klännings osv. Tänkte ha det ni kan se nedanför. Den tajta guldiga paljettklänningen hade jag på nyår för något år sedan och den passar fortfarande så tänkte att jag lika bra kan använda den i år med. Älskar att ha paljetter på nyår men har lärt mig att det är bäst med långärmat för annars gör det så otroligt ont på insidan av armarna där paljetterna skaver. Så denna är perfekt!

Tänkte även ta mina svarta klackar jag beställde till balen i våras. Köpte de på Ebay för 150kr och de är verkligen hur sköna som helst! Har använt dem massor. Förutom paljetter och klackar så tycker jag långa fransar är givet på nyår. Detta multipaket köpte jag på Ullared för ca 129kr. Tänkte försöka använda dem någon gång innan nyår så jag vet om limmet duger eller om jag måste köpa till ett bättre. Hade varit så synd om fransarna ramlade av efter halva kvällen. Det är trots allt nyår, då vill man allt ska vara perfekt. Därför kör jag på klackar som jag vet är sköna samt en klänning jag trivs i. Tror detta kommer bli hur bra som helst! Ska spendera min nyårsafton hemma hos Moa tillsammans med mina bästa vänner, pojkvän och några andra. Vill inte fira in det nya året på något annat sätt! 

Hur ska ni fira nyår? â˜»

FLOWER NECKLACE

Sånahär halsband tycker jag är så otroligt fina! Kan verkligen lyfta en hel outfit i vintermörkret. Blir så lätt att man klär sig grått och tråkigt, precis som vädret. 

INSPIRATION

Ska snart sticka och jobba så har lite bråttom. Slutar inte förrän 20.10 så tänkte bjuda på lite inspirationsbilder sålänge. Har även tidsinställt ett inlägg till lite senare  

INSPIRATION

 

Har satt ihop ett litet collage med bilder från Los Angeles. Vill åka nunununu! HUR härliga är inte dessa bilder? Jag älskar att fotografera så ska ta med båda mina kameror och försöka fotografera så mycket som möjligt. Kommer bomba bloggen med bilder under den månaden. Någon som varit i Los Angeles och kan komma med lite tips? Vad får vi inte missa? Tips på restauranger? Vi har även bokat hotell för tre nätter nere i San Diego så ni får gärna tipsa om saker att göra där nere också. Alla förslag uppskattas 

MY ROOM

I brist på annat kommer lite bilder på mitt rum: