vendelawendt

BRINDABELLA VALLEY

Jag fortsätter med lite bilder från mitt påsklov:

Efter att ha firat min födelsedag i Mouraya så spenderade vi några timmar på lördagsmorgonen nere vid Broulee Beach innan vi åkte tillbaka till Canberra för påskmiddag med hans släkt på söndagen.

Söndagsnatten spenderades också i Canberra, och måndag morgonen packade vi än en gång bilen och den här gången för att åka upp i bergen och campa! Jag älskar älskar älskar att campa och därför är det så kul att Brad också är uppvuxen med campinglivet. 

Vi började med ett stop vid Booroomba Rocks för att vandra lite. Tog ca en halvtimme upp till berget där vi hade en fantastisk utsikt. Fick även tvärstanna för att inte trampa på en gigantisk orm som ringlade sig fram över stigen. Efter vandringen fortsatte vi mot Brindabella Valley där vi skulle campa över natten. Hittade en mysig liten bäck med vatten där vi slog upp vårt tält bredvid och gjorde en liten eld. Kom fram runt 15-16 på eftermiddagen och solen var helt magisk. Såg en massa kängurus som hoppade omkring och det var även kossor överallt. Vi satte på lite musik, öppnade en flaska vin och jag fick tända elden. Älskar verkligen att tända eldar. Sen förberedde vi lite mat och grillade korvar. Så himla mysigt och en helt fantastisk kväll!

Dagen efter gick vi upp tidigt och packa ihop allt. Körde tillaka till Canberra och åkte in till stadens lilla centrum för en kaffe. 

Svängde sedan förbi Kingsleys som är Canberras eget hamburgerställe, de är kända för sina kycklingburgare med coleslaw på samt pommes med salt och vinäger. Tog med oss maten ner till sjön och hade pickcnick. Det var verkligen så fint väder och fåglarna sjöng. Det var alla bilder från mitt påsklov i Canberra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas