vendelawendt

ROGUE DISTRICT

I tisdags mötte jag upp tjejerna på brunch i Brunswick. Vi gick till Rogue District eftersom jag sett några bilder därifrån på deras pannkakor, så jag har länge sagt till tjejerna att jag vill dit på brunch. Eftersom det är mitt i tentaperioden så har alla fullt upp så jag blev väldigt förvånad när alla från ingenstans skrev att vi borde gå dit på tisdag kl 12, utan att vi ens hade pratat om det. Vi möttes där och satt och försökte bestämma oss för vad vi skulle beställa väldigt länge, jag velade mellan pannkakorna som jag hört talas om men tyckte att de var lite för dyra, och mellan vanlig frukost med ägg och bacon. Tjejerna var väldigt på mig och alla sa att "det är klaaart du ska ha pannkakor, du kan ju bara beställa till bacon på sidan". Och "dricka vatten? Nej klart du ska ha en latte, kom igen. Sista brunchen här, bara att beställa allt du vill". Det slutade med att jag beställde pannkakorna trots allt. Innan maten kom skulle jag bara gå på toaletten och sen när jag kommer tillbaka har jag fått en present på min plats och alla skriker "surprise!!". Den här brunchen var alltså min födelsedagspresent, och det var därför de alla var så på mig med strunta i vad det kostade. Så himla söta! 
När vi firade alla våra födelsedagar i mars så fick jag en heliumballong där det stod "happy birthday", en tårta som alla hade bakat och ett kort som alla signerat och även skrivit att min present var att vi alla skulle göra något tillsammans. Men det hade jag helt glömt bort och därför hade jag inte alls förväntat mig det när de föreslog brunch. Jag fick även en jättefin ram med en bild på alla oss tjejer. Var så otroligt sorgligt när vi satt alla där tillsammans och tittade på bilden på oss och tänkte tillbaka på allt vi gjort här i Melbourne... Tänk att nästa vecka åker jag. 

 

Och WOW vad pannkakorna var fantastiska. Tim tam hot cakes med nutella och färska jordgubbar. Så smarrigt, men också en gigantisk portion så det slutade med att jag skickade tallriken runt bordet så de andra kunde hjälpa mig att äta upp.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas