vendelawendt

PERTH

Efter fyra månader i Melbourne, en avklarad utbytestermin med godkända betyg i alla kurser så var det i torsdags dags att lämna Melbourne för gott. Det var med blandade känslor som jag åkte mot flygplatsen, ledsamt på grund av att min tid med alla vänner här är över men också skönt eftersom det varit så mycket problem och drama i lägenheten som jag bott i. Det var nära att jag inte ens fick tillbaka min deposition, men som tur var har jag tagit  bilder och dokumenterat flera händelser under tiden jag bott där, så jag kunde använda dem till min fördel som hot för pengarna. Så det var med lättnad som jag lämnade nyckeln på bordet och flyttade ut. 

Sen flög jag mot Perth och en och annan tår trillade ner längs kinden när jag läste mitt kort med alla hälsningar som mina kompisar skrivit. Hoppas verkligen jag får möjlighet att se alla igen nånstans i världen.

Tyvärr var mitt flyg försenat men när jag väl landade i mitt älskade Perth möttes jag av  Cissi och två pyjamastjejer. Tänk att det gått över tre år sedan jag anlände i Perth första gången som deras au pair. Så himla mysigt att träffa dem igen och dessutom få bo i huset några dagar och återuppleva mitt au pair liv och allt vad det innebär - att packa lunchlådor, sätta på skoluniformer, fixa frukost, borsta tänder, lämna på skolan, laga mat osv. Så så så härligt och hade jättemysiga dagar med tjejerna. Jag blev förvånad över hur allt var exakt likadant, jag kom till och med ihåg alla gator utantill och körde omkring som om jag aldrig hade lämnat. Vi firade midsommar, åkte ner till floden och åt glass, pysslade massor, åkte på marknad och åt crepes och hade filmkväll. Kändes verkligen som att komma hem på ett sätt. Perth kommer alltid vara speciellt för mig och alltid ett andra hem.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas