vendelawendt

FREMANTLE

Efter att ha ätit frukost så åkte vi in till Fremantle. Det var fortfarande rätt molnigt så vi gick mest runt och kikade i lite butiker. Köpte även uppblåsbara leksaker att ta med på vår biltur imorgon. Vi ska nämligen till Black Diamond Lake och det är tydligen känt för att vara ett ställe där många hänger och badar i vattnet med uppblåsbara leksaker. En sjö med kristallklart vatten och perfekt för att ligga och flyta omkring i. Så vi hoppas att det stämmer! Dit drar vi imorgon kl 09. Hittade en butik i Fremantle som hade hur många uppblåsbara leksaker som helst, jag tog en gigantisk ananas och Jennifer en stor glass. Hoppas att de inte tar för lång tid att blåsa upp imorgon när vi väl kommit fram bara. 

Förutom det så gick vi längs huvudgatan i Fremantle där vi spenderat så många kvällar på diverse caféer, restauranger och klubbar. Gick ner genom parken, åt lunch och tog en öl på bryggeriet Little Creatures och vidare ner genom hamnen till stranden Bathers Beach och upp till det gamla fängelset The Round House. 

På eftermiddagen åkte jag hem, vilade en stund och gjorde mig sedan klar igen för att åka tillbaka till Fremantle. Den här gången för att träffa Keiana, en tjej från Kanada som faktiskt var min första kompis här i Perth när jag kom hit som au pair. Nu bor hon här och studerar och har gjort i två år. Såååå himla kul att äntligen få träffa henne igen och höra om allt som hänt i hennes liv. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas