vendelawendt

CAIRNS

Nu har vi varit tillbaka i Cairns i en hel månad. Kan inte förstå att fyra veckor redan har gått och att jag har varit i Australien i sju månader. 

Precis som när jag var här och hälsade på i Januari och Februari så har Brad jobbat på dagarna, sen sist har han även börjat spela fotboll så varje tisdag och torsdag har det varit fotbollsträning och sen match på helgerna. Jag har nog aldrig kollat såhär mycket på fotboll i hela mitt liv förut haha. Men förutom all fotboll har vi även varit på en massa utflykter till olika stränder, vattenfall och även flera vandringsleder. Jag skaffade gymkort och bibliotekskort den här gången och har lyckats hålla mig sysselsatt om dagarna väldigt bra. 

Gymmet:

Fotboll:Vi har lagat massa god mat:

Carins Esplanade:Josephine falls:Kvällspromenad längs havet:Middag på Boatshed:Fikat:Picknick i Palm Cove:Jag har fått solblekt hår:Massa dagar vid poolen, tänk om min innergård i Malmö såg likadan ut:Utsikt över Cairns i solnedgången:Har läst massa böcker:En kompis som jag lärde känna i Melbourne kom och hälsade på i några dagar. Passade på att dra på en tur ut i regnskogen och se alla kända vattenfall runt Cairns. Åt scones på Lake Barrine Tea house, tog ett dopp i Lake Eacham och vidare mot vattenfallen Millaa Millaa, Elinjaa och Zillie:En kväll på en restaurang vid hamnen i Trinity Beach:Cairns nattmarknad:Kaffe på Wharf One nere vid havet:En dag på Stora Barriärrevet:

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas