vendelawendt

www.strandlins.com

18 länder. 20 år. 4 världsdelar. 28 flygstart- och landningar.

Det är vad jag hunnit med hittills i mitt liv. Förstår ni vad mycket det är? Är så stolt över allt jag hunnit med hittills. Det finns nog inget som får en att växa så mycket som att lämna sin trygghetszon, resa till nya platser, nya kulturer, träffa människor med annan bakgrund. Det ger en verkligen perspektiv på saker och ting och får en att prioritera annorlunda.

Något jag tycker är viktigt nuförtiden är kvalité. Det var inget jag brydde mig om för några år sedan. Då var jag liten, ung och såg inte längre än näsan räckte. Köpte bara billiga saker och kunde inte förstå folk som la ner pengar på dyra saker.

”Varför köpa en dyr sak när man kan få 20 andra för samma pris?”

Så resonerade jag. Föredrog billiga skor som höll några veckor, solglasögon från nån marknad bara för att de va snygga men inte alls skyddade ögonen, väskor där axelremmen slets sönder efter bara några användningar och massa annat. Jag resonerade såhär för jag trodde det var det mest ekonomiska. Men är det de? Nej!

Som sagt – jag tänkte bara för stunden – vad det än gällde. Och det är något som jag verkligen ändrats inom.

Bara en sån sak som resväskor, det hade jag aldrig velat lägga ner pengar på. Men tänk egentligen hur viktigt det är. TJUGOÅTTA flygstarter. Och det kommer öka med 6 flygstarter inom de närmaste två månaderna. Och det är bara alla gånger jag använt den på flyg. Min resväska har även fått hänga med på ett x antal olika bussresor till t.ex. Italien, England och Frankrike. Tänk vad mycket det sliter på en resväska. Hur ekonomiskt är det egentligen att köpa en billig vart 3e eller 4r år? Istället för att köpa en ordentlig väska som kommer hålla resten av livet.

De senaste fem åren har jag rest utomlands minst 3-4 gånger varje år. Det är en hel del. Nu är jag trött på dåliga resväskor där dragkedjan pajar, hjulen ramlar av och helt enkelt bara faller isär. Nej nu räcker det – min nästa investering kommer helt klart bli en bra kvalitétsresväska.

Jag tycker även det är obehagligt att tänka på hur mycket som kan hända när man reser in i ett land som inte har samma lagar ett rättssystem som Sverige. Att hämma i fängelse utomlands för att någon smugglat ner något i ens väska hade varit en mardröm. Därför tycker jag det känns otäckt med en budget resväska där listerna sitter fast lite halvdant och sömmarna inte är hundraprocentiga. Med en bra kvalitétsväska där det inte finns några kryphål för att stoppa in något känns det betydligt säkrare.

 Med detta sagt vill jag tipsa om en grym hemsida som jag nyligen kommit i kontakt med – nämligen www.strandlins.com, som detta inlägg är skrivit tillsammans med. Det är en hemsida som säljer grymma och snygga kvalitétsväskor till ett schysst pris. De har väskor för alla slags resor oavsett om det gäller nöje, business, lång- eller kortresor. Strandlins.com har resväskor från grymma märken till alla tillfällen. Kika in där ifall ni – precis som jag – är redo för ett nytt kapitel i ert liv med kvalité framför kvantitet.

När jag nån gång i Maj landar hemma i Sverige igen kommer jag att ha varit i 22 länder. Och jag tänker inte stanna där. Att resa är min passion och precis som en fotbollsspelare behöver bra skor, behöver jag en bra resväska i mitt liv.

Detta inlägg provskrev jag först i ett dokument på min surfplatta, och tyvärr togs alla bilder bort från själva enheten vilket ledde till att jag var tvungen att ta en printscreen på alla bilder, beskära och sen klistra in här. Och eftersom jag skriver från min mobiltelefon har jag ingen aning om hur storleken eller upplösningen på bilderna blir från en webbläsare. Jag hoppas att det duger dock!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas