vendelawendt

RAILAY BEACH

Min andra dag i Krabi skulle tysken åka hem, men jag hade turen att träffa en supergullig svensk tjej som jag klickade jättebra med. Vi bestämde oss för att åka på utflykt direkt och gick ner till havet för att åka en Longtail Boat till en fin strand som skulle ligga en bit bort. Åkte båt i kanske 40 min innan vi tillslut kom fram till den otroligt vackra stranden Railay Beach. 

Det var såååå vackert där. Kritvit strand, turkost hav, berg som omgav oss och små gulliga resort och butiker längs stranden. Stället låg väldigt skyddat ute på en udde och var otroligt mysigt. Dock kände vi igen stranden båda två vääldigt mycket - och ja, det visade sig att vi kände igen stranden från ett film på youtube där några turister filmar när de springer för sitt liv på exakt den stranden - Railay Beach. Var så obehagligt när man såg filmen igen i efterhand och visste att jag varit där. På den där gudomliga paradisstranden som var så lugn och fridfull. Var hemskt att tänka på. Vi var ganska säkra på att det var samma strand när vi kom dit, men fick det inte bekräftat förrän i efterhand. Såhär såg det ut runt bryggan när vi kom dit med vår båt:

Och såhär såg det ut när vi skulle ta båten tillbaka några timmar senare... Snacka om att våra hjärtan stannade när vi såg hur vattnet fullkomligt hade försvunnit. För det man alltid hör när det kommer till hav är att om vattnet försvinner, så betyder det att det kommer tillbaka med dubbel kraft... Men enligt de som jobbade på båtarna var det vanligt med tidvatten där, men detta verkligen extreeemt. Bryggan var nästan en kilometer lång och det kändes verkligen inte normalt att vattnet försvann så fullkomligt. Men allt gick ju bra! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas