vendelawendt

I'M BACK

Åh herregud, det känns som det var år och dar sen jag skrev senast. Det var kanske inte fullt så längesen, men lång tid har det gott. Senast jag skrev befann jag mig i Malaysia, och jag har sedan dess hunnit resa Thailand, åka hem och överraska alla här hemma, fått återförenas med kompisar, sökt jobb, fått intervjuer, faktiskt fått jobb, skrivit på kontrakt, gått på utbildningar och börjat jobba. Har även varit uppe i Stockholm för en liten återträff med mina två partners in crime som jag ständigt hängde med borta i Australien, och nu är jag hemma igen. 

Min resa känns som den tog slut igår, samtidigt jag kommit in i vardagen så himla fort. Vissa dagar känns det så självklart att vara tillbaka, medan andra dagar känner jag mig så otroligt vilsen och vet inte vart jag ska ta vägen. Folk säger att resor är som med förlossningar, det är lätt att bli deprimerad när man precis varit med om det största i sitt liv. Vill bara förtydliga att jag verkligen inte är deprimerad, men vissa dagar känner jag mig mer vilsen här i min hemstad än jag gjorde på den mest avlägsna plats på andra sidan världen.

Men det är smällar man får ta, sånt som tillhör med att resa runt, växa, ändras och plötsligt komma tillbaka till den plats man spenderat hela sitt liv på och där allt är exakt som vanligt, men man är inte längre den pusselbit som förut passade in så perfekt. Och så ska det ju vara, hade man inte känt såhär och inte vuxit som person så hade ju ens resor varit lönlösa. Alla jag känner som gjort liknande resor känner exakt likadant. Det tillhör. 

Jag hade tänkt försöka fortsätta berätta om min resa där jag slutade, men även sen gå över till allt som hänt när jag kom hem. Mycket känslor var det och mycket tankar, men samtidigt heeelt underbart att få överraska min älskade familj som hade ingen aning om när jag skulle komma hem. 

Jag ville i alla fall titta in här nu och skriva officiellt - ATT JAG NU ÄR HEMMA. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas