vendelawendt

CANCERFONDEN

Förra året innan jag åkte till Australien så höll jag på några månader med att göra armband som jag sedan sålde och skänkte pengar till cancerfonden. Hade en facebooksida samt instagram där jag la upp bilder på armbanden samt tog emot beställningar. Skickade armband över hela Sverige samt sålde till vänner och familj. Detta gjorde att jag ofta gjorde små instättningar till Cancerfonden med ett litet bidrag efter det jag sålt. Ibland 50kr, ibland 200kr, ibland 500kr.

Detta gjorde att jag hamnade i Cancerfondens system och sen dess har jag fått en massa brev från Cancerfonden. De skickar uppdateringar om hur det går med forskningen och ofta en stor broschyr med intervjuer och statistik när de fått ett genombrott och kommit vidare i sin forskning.
Att forska är inte billigt, och eftersom det är en sånfruktansvärd och oförutsebar sjukdom så är det självklart att man ska forska och försöka komma fram till nya botemedel. Bara i Australien så drabbas var FJÄRDE person av hudcancer. Förstår ni hur många det är??? Fruktansvärt. Och det är bara HUDcancer. Sen finns det en massa andra cancersorter också...

Så nu när jag fick hem ytterligare ett brev från Cancerfonden valde jag att skänka ytterligare lite pengar. Har inte så mycket just nu, men jag valde att ge 100kr ändå. Om alla ni som läser detta skänker 50kr, så blir det mycket pengar tillsammans.

Om ni sedan uppmanar andra i er närhet att skänka, så fortsätter beloppet att öka. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Man gör sin inbetalning till PlusgiroKontot 90 1951-4 och väljer själv belopp.

Låt oss tillsammans göra lite skillnad!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas