vendelawendt

SUMMERBURST + BIG SLAP

I början av Juni åkte jag upp till Stockholm för en reunion med mina älskade tjejer som jag träffade i Perth. Vi checkade in på ett jättemysigt hotell för några dagar i huvudstaden med festival, massa shopping, god hotellfrukost, grym musik och artister och dans flera timmar i sträck. Summerburst är en housefestival och varar i två dagar. David Guetta var där, Icona Pop, Ingrosso, Steve Angello, Kygo och många fler. Det bästa på hela helgen var nog när Alesso avslutade festivalen med finalnumret Heroes. 

Det var fyrverkerier, konfetti, rök och eldbomber. Samt ca 25.000 människor i publiken. Sååå häftigt.Big Slap i Malmö är exakt som Summerburst, fast mindre. Men det är ändå Södra Sveriges största festival. Har inte varit där förut men det ska tydligen vara så jäkla grymt. Älskar att dansa loss med mina kompisar på konserter till grymma artister, så längtar något enormt till Big Slap. De som ska uppträda är: Steve Angello, Eric Prydz, Dirty South, Headhunterz, Morten, Blasterjaxx, Tommy Trash och Nervo. 

Så så så så taggad. 

Ska dit med ett stort tjejgäng och det bästa är att några kompisar som jag träffade på Whitsundays i Australien när jag reste där också ska dit så ska få träffa dem där! Viiilken kväll det kommer bli!

Bara den här filmen från Big Slap förra året ger mig rysningar.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas