vendelawendt

LILLA TORG

Igårkväll hade jag en supermysig kväll på Lilla Torg här i Malmö. Mötte upp Johanna och Matilda för att ta ett glas på Victors. Var en riktigt perfekt sommarkväll när man kunde sitta ute i en skinnjacka utan att frysa och hela Lilla Torg var fyllt av folk. Säkert hundratals människor på detta lilla torg där alla uteserveringar ligger på rad över kullerstenarna. Små soffor, barer, filtar, musik och värmestolpar. Massvis av människor som sitter och snackar, skrattar och hänger i flera timmar. Älskar stämningen på Lilla Torg.

Började med ett glas vin medan vi snackade en massa. Har känt båda två sen dagis så alltid så himla kul att hänga med dem som man känner utantill, vet exakt vilka de var när de var små och hur de är nu när vi vuxit och mognat till oss. Efter nån timme beställde vi in vars en mojitos och en nachotallrik att dela på, följt av en sommardrink lagom till när vår kompis Charlie som också gick i samma klass på grundskolan kom och anslöt sig. Satt sedan där till strax efter midnatt och skrattade så vi fick ont i magen. Många drog vidare och skulle ut på klubb, men vi valde att stanna där och snacka istället. Känns mycket mer socialt istället för att gå ut. Och trots att folk gick, så kom det fler och fler hela tiden så uteserveringarna var packade.Här är mysiga Lilla Torg. Lite smått suddiga bilder haha. Inte lätt att få till bilder i mörker utan blixt.

Efter att ha suttit där i flera timmar var det mörkt ute, och vi hade blivit hungriga. Så då gick vi vidare till stortorget och Max för lite mat. Satt där i säkert en timme till, och bara skrattade och skrattade. Kunde inte andas och kände hur magen krampade av allt skratt. När klockan var närmre ett ville ingen av oss hem, så vi gick genom stan för att ta bussen hem till Johanna. Alla fyra åkte med, och väl hemma hos henne satte vi på musik, tog fram lite snacks och fortsatte prata. Jag och Johanna spelade även lite gitarr och det var bara så himla mysigt. Ingen av oss åkte förrän strax efter 04, och då var vi så himla trötta allihop. 

Älskar kvällar som den här. Med människor man känt så himla länge och bara har KUL med. Att man aldrig känner att det är dags att gå hem, och att man inte behöver gå ut för att ha roligt. Utan det räcker med varandras sällskap och att bara sitta och snacka. Helt enkelt sommarkvällar när de är som bäst!! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas