vendelawendt

KVÄLLSPROMENAD

Igårkväll efter jobb tog jag en liten kvällspromenad nere vid havet, småbåtshamnen och alla små mysiga bryggor. Vårdboendet jag jobbar på ligger så hiiimla fint, bara ett stenkast från vår vackra kust med utsikt över Danmark.

Den senaste veckan har vädret verkligen varit på topp, och igårkväll kunde jag gå i endast linne 21.30 på kvällen utan att frysa. Bryggoena var fulla av barn som lekte och hoppade ner i vattnet medan föräldrarna satt och njöt av kvällssolen. Blev själv riktigt sugen på ett kvällsdopp så ikväll efter jag stängt på Skopunkten ska jag möta upp en kompis där nere för ännu en kvällspromenad längs havet och eventuellt ett dopp.

Sen när jag kommit hem tog jag ännu en kvällspromenad tillsammans med mamma. När det är så fint väder vill man bara ta vara på kvällarna och vara ute så mycket som möjligt. Visade mamma hur Pokémon Go fungerade och på vår lilla promenad stötte vi på sammanlagt två personer som spelade och som nämnde det när vi gick förbi varandra. Hahaha helt sjukt hur stort spelet blivit. Får dessutom folk att ut och gå något helt enormt och dessutom få främlingsfientliga människor att prata med varandra ute på gatan!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas