vendelawendt

FREDAGKVÄLL

Idag slutade jag 21, var lite sugen på att gå en sväng på Hamnfestivalen som just nu pågår i Limhamn där jag jobbar men blev inte av idag. Har varit fuuullt av aktiviteter från tidig morgon till sen kväll sedan festivalen öppnade.

Hoppborgar, häst och vagn, små tåg, trampoliner, massa små matvagnar, stora plastbollar man kan krypa in i och springa i vattnet på finns, fiskedamm, tävlingar och massa massa annat. Så himla mysigt! Hoppas jag hinner sticka dit en stund på söndag kväll.

Idag stack jag istället hem direkt efter jobbet och snackade med brorsan en stund. Käkade mat och sen kom Johanna hit. Vi hängde lite i vardagsrummet, köpte biljetter till Avicii, kollade resor och avslutad med lite stand up innan hon stack hem. Brorsan drog till en kompis och jag har själv tagit itu med lite mejl och annat som behövts göra. Ska nu lägga fram kläder till Skopunkten imorgon innan jag kryper ner i sängen.

Känns så tomt i huset eftersom mamma och pappa drog norrut i Sverige imorse för några dagar på Gotland. Så himla tråkigt att jag inte kunde följa med...

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas