vendelawendt

WEDNESDAY

Oj vad det är mycket på gång nu! En av mina bästa kompisar här borta har varit inlagd på sjukhus några dagar så har hälsat på henne samt hjälpt till med hennes arbetsuppgifter. Även varit på Dinner Twist idag och har precis spenderat några timmar med att söka jobb. Trots att jag inte riktigt vill är det dags att återvända till Sverige om endast nån månad och då hade det verkligen varit skönt med ett jobb. Jag älskar att jobba så ser verkligen fram emot att förhoppningsvis få bli en del av en ny härlig arbetsplats så fort jag är tillbaka. Har så mycket energi, tankar och idéer så älskar att ha något att fokusera på. Trivdes verkligen på Skopunkten där jag jobbade innan Australien så jag håller tummar och tår för ett nytt butiksjobb inom några månader.

Förutom det är det en hel del att fixa och planera inför min backpackingtrip. Ser sååå mycket fram emot det och vill verkligen att resan ska bli så perfek som möjligt!

Nu är klockan faktiskt redan efter midnatt här borta så det är dags för mig att krypa ner i sängen. Har ännu en arbetsdag framför mig imorgon så gäller att jag kommer upp i tid.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas