vendelawendt

SWAN RIVER

Mina dagar här i Perth är nu räknade på riktigt, vet nu exakta datum för när det är dags att lämna. Den 19e Februari drar jag iväg på min drömresa och det är fortfarande helt overkligt att allt är bokat och betalt. Får gåshud bara av tanken! Tänkte försöka skriva ner hela vår resplan med alla stopp här redan ikväll, men det kommer bli ett långt inlägg så tar säkert ett tag att förbereda. Jag är i alla fall såååå spänd på det här och ser verkligen fram emot det.

Idag är det exakt en månad kvar tills jag drar och lämnar den plats som blivit mitt hem under de senaste månaderna. Fyra veckor har jag på mig att njuta av min tid här i Perth, med alla kompisar och min sista tid med värdfamiljen.

Kommer verkligen sakna allt med Perth. Speciellt alla eftermiddagar nere vid floden. Här är några bilder från min och Emmas eftermiddag där nere förra veckan. Tog med oss tjejerna ner för lite scooteråkning och badning. När vi satt där och tittade ut över den vackra floden kom även en delfin hoppande förbi.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas