vendelawendt

FRIDFULLT

Om man känner mig så kan man inte ha missat att jag älskar att göra saker. Vill alltid hitta på något och jag gillar det mesta. Sen jag kom till Australien har jag knappt haft en enda sovmorgon, kan räkna de dagarna på en hand. Älskar det händer saker för jag vill inte slösa det här året, ta det lugnt och stanna inne kan jag göra i kalla Sverige. Men lika mycket som jag älskar att vara omringad av kompisar och göra saker, så gillar jag även att vara själv då och då. Ibland behöver man en liten paus för att verkligen ta in allt.

Har man fullt upp varenda dag och aldrig reflekterar över det man varit med om och upplevt så glömmer man lätt bort vissa saker. Jag känner att jag har fått storhetsvansinne när det kommer till resor. Har varit med om så mycket men ändå vill jag bara ha mer. Kommer nog aldrig känna mig nöjd. Därför behöver jag lite ensamtid då och då.

Som i fredags - då åkte jag med min värdfamilj samt min värdpappas föräldrar till Left Bank som är jättemysigt ställe precis vid floden för att käka pizza. Satt där jättelänge i solnedgången och såg hur solen glittrade mot vattnet. Sååå himla mysigt. Sen efteråt, istället för att åka med hem i bilen så gick jag hem. Det tar ett tag, men jag kände att jag behövde det.

Promenerade längs floden med musik i öronen och såg båtarns guppa i vattnet, de gigantiska husen längs kullarna speglas i floden, svarta svanar som simmade omkring, hörde hur de färgglada papegojorna kvittrade samt pelikaner flaxa omkring. Gick ner och satte mig vid vattnet och bara kollade runt. Njöt av allting. Vill inte känna nör jag kommer hem att jag inte uppskattade allt när jag väl var här. Jag älskar Sverige men det är en helt annan livsstil här. Så himla annorlunda. Så när jag väl är hemma i samma rutiner jag levt efter i 20 år vill jag inte känna att jag inte njöt av det här nya och annorlunda när jag väl kunde.

Tyvärr är min kamera sönder för tillfället - vilket suuger. Och mobilbilder kan aldrig fånga lika levande bilder som en bra kamera och förmedla känslor på samma sätt. Måste skaffa en ny snarast. Men här gick jag i alla fall halv åtta på kvällen i 30 grader omringad av massa exotiska djur. Ääääälskar det.

Såg även en giftig RedBack spindel gående över gångbanan precis framför mig. Något man aldrig hade sett i Sverige.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas