vendelawendt

EAST COAST

Åh som jag kämpat med att försöka samla ihop bilder och berätta om allt på en och samma gång om resan jag drar iväg på om bara fyra veckor. Men det är för mycket för att inkludera i ett och samma inlägg eftersom jag verkligen vill få med alla platser och aktiviteter.

Så jag tänkte att jag helt enkelt kommer dela upp det och berätta allt mer ingående efterhand med start från början.

Om exakt en månad - den 19 Februari - kommer jag lämna Perth efter att ha bott här sedan den 15 Aprik 2015 vilket är lite mer än tio månader. Varit de bästa månaderna i mitt liv och det känns jobbigt att lämna men den här resan gör det mycket lättare.

Den 19 Februari kommer vi flyga tvärs över hela Australien från västkusten över till norra östkusten där Cairns ligger. Kommer landa i Cairns tidigt på morgonen den 20 och därefter spendera några dagar där. Vi ska på utflykter genom regnskogen och ta oss till några väldigt kända vattenfall. Det är även kring Cairns det stora barriärrevet ligger vilket vi givetvis ska besöka.

Ska sedan backpacka oss nedåt östkusten med stopp på i princip varenda ställe som är utmarkerat på kartan. Ska göra aktiviteter såsom massa snorkling, dykning, camping, off road driving, water rafting, vandring, båtturer till olika öar, stand up paddle boarding osv. Så himla himl himla kul. Efter att ha bott i staten Västra Australien ska det bli extremt roligt att få se staterna på östkusten. Under hela min uppväxt har jag fått se bilder från alla underbara platser, städer och stränder som finns längs östkusten så känns helt overkligt att jag kommer få uppleva allt själv om bara fyra veckor!! Efter ca 1,5 månad med stopp i Cairns, Mission Beach, Airlie Beach, Whitsundays, Fraser, Brisbane, Surfers Paradise, Gold Coast, Byron Bay osv kommer vi anlända till Sydney där vi kommer ha några dagar på oss att utforska staden.

Efter det kommer vi flyga vidare mot NYYYAAA ZEEEELAND!!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas