vendelawendt

AUSTRALIA DAY

Imorgon är det Australia Day här borta vilket är som deras nationaldag. Det är jättestort och man firar det mer än något annat. Ser verkligen fram emot att få spendera Australia Day här och extra kul eftersom jag befinner mig i Perth vilket är den stad som firar det mest. Varenda butik här säljer saker nu med den australiensiska flaggan på och självklart var jag själv tvungen att köpa lite saker.

Alla är lediga imorgon och man kan redan känna stämningen i staden. Alla gör sig redo för denna stora dag. Jag kommer först spendera dagen på stranden, och senare kommer vi bege oss till South Perth som ligger på andra sidan floden med underbar utsikt över city och alla skyskrapor. Där kommer de nämligen ha en fyrverkeri- och lasershow. Ååh vad jag ser fram emot imorgon.

Kommer flyta runt i min Australien simring med en blomkrans på huvudet och tatueringar på kinderna. Planen är att jag kommer ha en blå klänning och mina kompisar en röd och vit så vi tillsammans har färgerna till den australiensiska flaggan.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas