vendelawendt

MAGNETIC ISLAND

Tidigt i fredags morse var det dags för oss att åka vidare med buss. Vi lämnade Mission Beach för att åka till Townsville där vi sedan tog färjan över till Magnetic Island.

Var så himla vackert att ta färjan över till ön. När vi lämnade hamnen i Townsville åkte vi förbi den mysiga hamnen med massa palmträd, och ut mot öppet klarblått vatten med massa berg som reste sig mot horisonten. Otroligt vackert!! En halvtimme senare var vi framme på Magnetic Island, och vi blev alldeles chockade över hur fint vårt hostel var. Det liknade en semesterresort med små mysiga bungalows som låg precis vid havet.

Hur fint är inte detta? Bungalown i mitten var vår, där bodde vi med 6 andra personer i våningsängar.

När vi kom fram och hade checkat in så var det dags för pool party samt BBQ som personalen hade fixat. Vi slog oss direkt ner i vars en solstol med en iskall cider till mig och en öl till Emma. Så himla gott och svalkande efter en hel dag på bussen i 35 grader. Snackade med en massa härliga personer i poolen, och bland annat två andra svenska tjejer som vi hängde med under hela vår tid på ön. Dagen efter hyrde vi även en bil tillsammans! Lägger upp bilder från det snart.

29 februari 2016 02:24 | Äventyr |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas