vendelawendt

EAST COAST

Jag vet inte hur pass bra man ser på den här kartan, men det är i alla fall rutten som vi reser just nu. Vi började i Perth på västkusten, som ligger i höjd med Sydney men ca 4 timmar flygning åt väst till staten Västra Australien. Vi anlände i Cairns förra lördagen, den 20e Februari, och vi har nu spenderat en vecka i staten Queensland med stopp i Cairns, Mission Beach, Townsville samt Magnetic Island.

Av alla stopp på kartan ska vi inte stanna i Rockhampton samt Agnes Water. Men alla andra ställen ska vi till. Än sålänge har vi bara åkt bussen två gånger. Första var lite mer än en timme, och andra resan var ca nästan två. Vi kommer resa östkusten på ca 5,5 veckor med endast några dagars stopp på varje ställe. Hade kunnat tänka mig att resa längre, men det är så himla dyrt. Och resgalen som jag är föredrar jag att se fler platser på kort tid än att bara hänga runt på samma ställe länge. Nu har jag bott 10 månader i Perth och det är helt fantastiskt att bo utomlands!! Jag behövde verkligen de månaderna efter gymnasiet samt månaderna efter studenten då jag jobbade i princip dygnet runt på fyra jobb. Så min tid i Perth har varit den perfekta slapptiden för mig. Helt underbart. Men nu är jag redo för fullt ös och se och uppleva en massa nya ställen.

Klistrar in två bilder till där man kanske får lite mer perspektiv. Så Perth ligger på västkusten, och Cairns längst upp till höger i nordöstra Australien där vi började vår resa. Och vi ska ta oss nedåt till Sydney.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas