vendelawendt

CAIRNS

Gissa vad jag och Emma gjorde en av dagarna i Cairns?!? Vi var ute på en joggingtur! Gick upp runt 8, tog på skor och träningskläder och sprang ner mot havet. Var inte det lättaste att jogga i 35 grader och speciellt inte här i Queensland eftersom det är så himla fuktigt. I Perth var luften mycket torrare, så värmen där var mer uthärdlig. Här gör fuktan att det känns som det är 10 grader varmare än vad det faktiskt är. Vi är i alla fall mycket stolta över vår joggingtur!

En av kvällarna i Cairns så gick vi ner deras Lagoon, som är en pool precis vid havet. Superfint! Vi hade med oss mat och hade picknick i solnedgången innan vi tog ett kvällsdopp. Så mysigt!

Något som skrämde mig en del i Cairns var alla fladdermöss! Jag tycker de är så himla obehagliga, och varje kväll efter solnedgången så kryyyyllade himeln av fladdermöss och flying foxes.

Nu tror jag att jag äääntligen gått igenom alla våra dagar i Cairns. Har som sagt extremt mycket bilder så kommer aldrig kunna lägga ut alla, men vill gärna få med alla platser och aktiviteter i rätt ordning.Efter Cairns tog vi vår första Premier-buss ner mot Mission Beach! Mer om det stället kommer i nästa inlägg.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas