vendelawendt

SAGOLAND

Några dagar innan jag och min värdfamilj åkte till Bali, så åkte även Lina dit på en rundresa. När hennes tur var slut hade hon några dagar kvar på Bali innan hennes flyg hem. Så en av dagarna möttes vi upp på ett hotell för lite sol och bad. Hur härligt som helst! Efter det gick vi ner till stranden och tog vars en massage. Hur skönt som helst att ligga med utsikt över havet och höra vattnets brus samtidigt som man får massage.
Efter det tog vi en tur på marknaden innan vi gick hem till min villa för att ta en snabbdusch. När vi var klara var klockan redan efter 18 så då gick vi ner till strandpromenaden igen för att leta upp en mysig restaurang.
Vi stannade vi en som låg precis vid stranden med bord i sanden och lyktor i palmerna. Otroligt mysigt! Kändes som man var i ett sagoland. Tyvärr var borden på stranden upptagna men vi fick ett bord på en upphöjning bakom hotellrestaurangens pool. Därifrån hade vi utsikt över hela restaurangen och stranden. Helt magiskt.
Efter den helt otroliga middagen fortsatte vi längs strandpromenaden och hamnade tillslut på en annan restaurang på stranden med små lampor i palmerna. Där slog vi oss ner för lite efterrätt. Det blev crêpes med jordgubbar och nutella.
Var jättekul att få träffa Lina igen eftersom hon rest runt en del den senaste tiden. Men nu efter Bali är hon tillbaka i Perth och ska stanna till November. Weho!