vendelawendt

SKOLLOV

Här borta är det just nu skollov i två veckor vilket betyder att jag har båda tjejerna. Ingen skola, inga aktiviteter, simningen eller tider att passa. Faktiskt riktigt skönt att själv kunna planera dagarna fullt ut. Så idag åkte vi till George Street för lite lek och scooteråkning på förmiddagen med Emma och hennes lilltjej. Var hur mysigt som helst och vi avslutade med en kaffe på ett mysigt kaffe innan jag och mina små körde vidare.

Nästa ställe vi åkte mot var Faulkner Volacon Park där vi mötte upp Marcus och småkillarna som han passar för ännu en playdate. Det var första gången tjejerna träffade den största killen som Marcus har hand om eftersom han annars har skola varje dag. Storkillen är bara ett år äldre än min stortjej så de kom riktigt bra överens. Alla fyra barn sprang omkring och lekte och även jag och Marcus var med i deras springlekar. Vi hade allihop hur roligt som helst. 

Vädret har även varit underbart hela dagen. Soligt och 28 grader så jag invigde min nya playsuit som jag köpte förra veckan. När vi var hemma igen på eftermiddagen runt 15.00 efter över 6 timmars bus och lek så såg jag att jag hade tydliga linjer efter axelbanden, scooore. Så himla härligt med lite färg.

 

Nu på kvällen stack jag iväg för ett CXworxpass och efter det blandade jag kondition och styrka inne på gymmet i 50 minuter. Jag har även börjat gå på yoga på tisdagar, vilket är hur skönt som helst. Har aldrig fastnat för det förut, men har börjat lära mig att uppskatta en timmes yogapass nu. Så himla skönt och avslappnade att få sträcka ut alla muskler och bara koppla av. Dessutom tränar man även musklerna på ett helt annat sätt och gör dem mer uthålliga.

Igår följde Emma med mig på yogan och innan dess har jag gått två gånger med Elina. Hade nog inte varit lika roligt att gå på det själv, men nu när jag kommit in i det så hoppas jag att det blir en rutin och att jag kommer hålla fast vid det. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas