vendelawendt

ALBANY--> DENMARK DEL 2

Efter att ha besökt Emu Point och sett soluppgången där lördag morgon körde vi vidare mot Denmark. Där besökte vi Green pools och Elephant rocks. När vi först som dit var det alldeles molnigt och duggregnade lite till och med. Men det klarnade upp efter en stund och blev hur vackert som helst. Här passade vi även på att äta lite frukost i bilen. 

När vi gick nerför den mysiga lilla trappan omringad av klippor och stora växter ner mot stranden och Elephant rocks så såg vi en jättestor ödla på nästan 35-40cm ligga på en klippa precis bredvid oss och sola. Så hima häftigt att se! Sen när vi kollade oss omkring så såg vi tre stycken till som gick omkring på klipporna, på sanden precis under trappan där vi gick och klättrade på växterna bredvid oss. Alla var så gigantiska jämfört med de små ödlorna på knappt 5cm som man ser överallt inne i Perth. Riktigt häftigt att ha sett! Fick tyvärr ingen bra bild på dem men ni kan se två allra längst ner.GREENS POOLELEPHANT ROCK

För att komma till Elephant rock fick man gå längs denna lilla mysiga trappa och sedan följa sanden nere på botten mellan gigantiska klippor innan man såg denna passage som man fick gå igenom innan man kom ut till stranden med det glittrande havet och alla stora klippor och stenar som var minst lika stora om elefanter, de flesta var till och med nästan tre gånger så stora som en elefant.Två bilder på ödlorna, tyvärr kan man inte riktigt se hur stora de faktiskt var.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas