vendelawendt

JORDGUBBSPLOCKNING

I onsdags var jag, Emma och småtjejerna på bio nere på Art Centre. Det var hur mysigt som helst, och efter en massa småfilmer på 45min tog vi en fika i den lommiga trädgården utanför samtidigt som Buster The Fun Bus var där. De är verkligen bra på att anordna aktiviteter här borta. Som den här utomhusbion hade de fixat eftersom det var skollov. Och varje onsdag kommer The Fun Bus och lastar ut massa filtar och boxar med leksaker. Finns säkert en 6-8 filtar som de lägger ut över hela gräsmattan. Till varje filt finns sedan ett par boxar med leksaker inom samma teman. Som t.ex. en filt med endast musik och instrument, en med utklädningskläder, en med dockor osv osv. Otroligt roligt för barnen!

Efter att ha varit på Art Centre hela förmiddagen satte vi oss i bilen för att köra norrut. Efter en timmes bilkörning var vi framme i Bulls Brook där det finns ett gigantiskt jordgubbsfält. Så vi fick en stor låda och gick sedan runt i gång efter gång för att leta upp massa stora och fina jordgubbar. Jag har aldrig varit på jordgubbsplockning förut så jag tyckte att det var skitkul. Emma likaså. Men barnen var inte så roade av det. Tror att de var lite för små för att gå i lavasanden under stekande sol och leta under alla blad efter de största och finaste jordgubbarna. Men vi fick i alla fall ihop en ordentligt fylld låda!

Men det var otroligt konstig sand/jord på fältet. Den var alldeles svart och färgade av sig extremt mycket. Hann bara ta några få steg på sanden innan skorna, fötterna och en bit av vaderna var kolsvarta. Haha kom hem som tre små smutsiga troll efter en timme på jordgubbsfältet. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas