vendelawendt

BIB & TUCKER

Hej på er! Igår var jag och Elina på halloweenfest/överraskningsfest hemma hos Lovisa. Var jätteroligt, men vi kunde tyvärr inte stanna så länge eftersom Elina skulle till flygplatsen för att hämta sin familj.

Körde hem runt 21 och plockade upp Emma på vägen. Åkte hem till mig med lite donken, gjorde te och låg sen och snackade i sängen. Dock så däckade vi strax efter 23 eftersom vi var så himla trötta. 

Imorse studsade vi upp strax innan 7, gjorde oss klara och åkte ner till Leighton beach för lite frukost. Satte oss på Bib & Tucker som har en jättefin glasbalkong på baksidan ut mot havet. Satt där ett tag och drack te och världens godaste pannkakor! Bästa frukosten. 

Nu är jag hemma igen och ska bara byta om för att sedan dra in till stan. Ska kika runt lite bara och ta det lugnt. Ikväll ska Emma bara barnvakt så då jag hem till henne för lite tjejkväll efter lilltjejen har somnat. Eftersom det är halloween idag så tänkte vi att en skräckfilm hade varit passande! Otroligt mysigt. Och imorgon är det äntligen Color Run som gäller! Bokade det för nån månad sen så helt sjukt att det redan är imorgon. Ska i alla fall bli jätteroligt så jag hoppas verkligen att vädret kommer vara bra då! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas