vendelawendt

THE COLOR RUN

IDAG SPRANG JAG COLOR RUN! Har velat göra detta hur länge som helst, så när vi såg att det skulle komma till Perth köpte vi biljetter direkt. Vi var ett härligt svenskgäng på åtta personer som sprang tillsammans. Vi hade alla svenska flaggan ritade på ryggen och vi hade även skrivit Team Sweden, så himla roligt att de även spelade en massa svenska artister! Jag hatar att springa i vanliga fall, men detta va så himla roligt med all färg och när man sprang ett helt gäng så det var över så himla fort. 
Vårt uppdrag var att bli dränkta i färg, så i varenda färgstation rullade vi oss på marken och kastade pulvret på varandra. När vi sedan gick i mål så fortsatte vi kasta färg och tog oss även vidare till "efterfesten" vid scenen, hade så himla kul när vi hoppade runt som små färgmonster i publiken. När vi sedan gick omkring så insåg vi att vi hade mycket mer färg på oss än någon annan, haha. 

Detta är i alla fall ett lopp jag helt klart vill springa igen. Var inte det minsta jobbigt eftersom man var upptagen med att skratta, dansa och sjunga sig igenom hela loppet. Kom hem för en stund sedan och fick stå ett tag i duschen och skrubba för att få fort all färg. Har lite kvar i hårbotten som jag ska försöka skrubba bort nu innan det är dags att byta om. Ska snart in till Fremantle för att fixa naglar och fika tillsammans med Emma och Rebecca. 

Världens bästa aussie tjejer!