vendelawendt

SUNDAY SESH

Igårkväll mötte jag upp Emma för lite sunday sesh nere vid Bathers Beach. Satte oss på Bathers Bay restaurangen precis intill havet på deras uteservering. Beställde in vars en drink och lite plockmat och satt sedan där i några timmar och hade det hur trevligt som helst.

Tiden för mig här i Perth börjar lida mot sitt slut, och varje dag kollar jag flygbiljetter och olika rundresor. Ska försöka börja boka allt så snart som möjligt, vill bara fundera ut den perfekta, smidigaste och billigaste rundresan först. Men som det ser ut nu så blir det Nya Zeeland efter att ha backpackat östkusten, och både Emma och Rebecca är sugna på att hänga med. Hade varit så himla kul! Så vi snackade lite om det, hur vi bäst får ihop det med datum osv. 

Är verkligen så otroligt förväntansfull inför allting nu! 

Om endast ca tre veckor kommer min kusin hit för att hälsa på, i December kommer min älskade familj hit, i Februari drar jag för att backpacka östkusten (cairns-sydney), sen backpacka Nya Zeeland, vidare mot Asien (Vietnam, Kambodja och eventuellt Thailand eller Kina). Och sen i början på juni 2016, lagom till min brors student, landar jag på svensk mark igen efter 1 år och 2 månader utomlands. Att få spendera den svenska sommaren hemma med familj och vänner ska bli otroligt roligt! Och sen om allt går som planerat blir det universitet till hösten 2016. Ser såå mycket fram emot det kommande året!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas