vendelawendt

PHOTOS

Jag är en sån person som fullkomligt älskar mitt rum. Det är min fristad. Jag gillar att gå och plocka på rummet, tända ljus om kvällarna, bara sitta och lyssna på musik, ta det lugnt och bara vara. Såklart så är mitt rum ganska stökigt mestadels utav tiden, fast jag önskar att det inte var så. Men jag har så mycket saker som jag sparat och köpt på mig under årens gång så allt får knappt plats. Men det är väl lite charmen med mitt rum. Man ser verkligen att det är JAG som bor där. Jag gillar när rum känns personliga och just därför har jag små ramar överallt med bilder på mina vänner, min familj, min pojkvän osv. Och alltid blommor, ljus, mina favoritparfymer och smycken framme. Så därför känns det lite konstigt att jag snart kommer bo i ett helt annat rum än det jag bott i sedan jag föddes. Jag har verkligen format mitt rum efter mig och jag känner mig så hemma där. Därför har jag nu letat upp två gamla ramar och skrivit ut mina två favoritbilder från min student. Så dessa två ramar kommer få hänga med mig till Australien som ett försök att få mitt nya rum att kännas mer som hemma. Har jag bara en liten yta där jag kan rada upp dessa ramar tillsammans med en parfym och mitt smink så känner jag mig nöjd.
Är så spänd på hur rummet kommer se ut. Det enda jag vet är att jag kommer få bo i ett litet hus i familjens trädgård med ett eget sovrum, kök (eller typ kokvrå) och toalett. Så det känns ändå skönt! Att slippa känna att jag tränger mig på familjen. Har aldrig träffat dem jag ska bo med, men utifrån våra samtal på skype så tror jag verkligen att vi kommer trivas bra ihop. Men kan ändå vara skönt ibland att kunna gå ut i mitt lilla hus, stänga dörren om mig och kunna vara lite ifred. Kan tänka mig att det nog kommer kännas konstigt emellanåt att plötsligt bo hos en helt annan familj med andra regler och rutiner än man är van vid.

Nu blev detta ett längre och flummigare inlägg än jag tänkt mig. Men sammanfattningsvis så har jag nu två små ramar att kunna ställa på mitt rum i Australien som får mig att känna mig mer som hemma ❤

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas