vendelawendt

THURSDAY

Klockan här: 21:13

Hej på er! Helt otroligt att det redan är torsdag. Tycker att veckodagarna bara flyger förbi och det gör mig lite orolig. Ett år känns som en väldigt lång tid, men det kommer verkligen gå så himla fort. Veckorna bara försvinner en efter en och jag har redan varit här i 1,5 månad. Helt otroligt! 

Idag har jag haft en väldigt härlig dag och jag har hunnit med mycket. Började med att städa på förmiddagen följt av lite handlande. Vid lunchtid mötte jag upp en tjej från Frankrike och käkade lite. Hon var hur gullig som helst och vi har redan bestämt att vi ska ses igen nästa vecka. Efter det tog jag bussen hem igen, bytte snabbt om till träningskläder och stack till gymmet för att träna med min PT. Var en halvtimmes intensiv träning och hela jag skakade efteråt som vanligt. Var på ett Bodypump-pass igårkväll så jag var alldeles öm i alla muskler redan sen innan.

Efter träningen stack jag hem, gjorde mat och åt tillsammans med tjejerna och min värdmamma. Så fort vi ätit upp och dukat av fick jag skynda mig att duscha, byta om och sen sticka bort till Garden City för att träffa ännu en au pair. Den här tjejen kom från Texas i USA och hon var också hur gullig som helst. Fast jag bor med en svensk familj här borta så pratar jag engelska varje dag, och jag känner mig redan mycketmycket säkrare i min engelska efter bara dessa veckorna. Och gud vad många härliga människor jag har mött! Känner redan att jag vuxit så himla mycket som person och blivit mer framåt. Ska bli spännande att se hur jag kommer utvecklas under det här året.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas