vendelawendt

PERTH

Idag har jag haft en otroligt bra dag, precis som alla dagar här. Hade playdate imorse med båda tjejerna och deras bästis, vet dock inte vad som hände med lilltjejen idag men såfort jag gick ur hennes synhåll så började hon stortjuta och skrika efter mig. Skulle hela tiden hålla min hand, bli buren, sitta i mitt knä osv. Roligt att jag blivit så populär. Och stortjejen skulle tvunget sitta i mitt knä när vi åt lunch så då blev det bråk mellan dem hahah. Min värdfamilj ska antagligen till Bali nån gång snart, och då ska jag få följa med! Och det är allt tjejerna pratar om just nu.

"We are gonna åka to Bali with Veeendelaaa"

Alltid den här underbara svengelskan. Älskar den. Så lilltjejen har pratat hela dagen om hur mycket hon längtar, vad hon vill att vi ska göra på Bali, att hon vill att hon och jag ska köpa likadana klänningar där osv. Otroligt gulligt! Så ja, har varit en jättemysig dag tillsammans med mina favorittjejer. 

Efter vi lämnat den stora tjejen på skolan så åkte jag och lilltjejen till Kings Park för att träffa några andra au pairer med deras barn. Det var hur mysigt som helst och vi hade picknick intill en liten lekplats. Asså herergud vad jag älskar Kings Park. Den är så stor och fruktansvärt fin, och utsikten alltså! Kommer aldrig tröttna på att gå runt bland palmerna, blommorna och det gröna gräset uppe i parken och se ut över floden, alla små hus på kullarna och skyskraporna. Världens finaste ställe!

Igår åkte jag ner till Fremantle tillsammans med en annan au pair från Kanada (otroligt många kanadensiska au pairer här) och vi tog en kaffe och gick en liten promenad i den mysiga hamnen. Hon var hur gullig som helst och vi bestämde oss för att åka ner till the Fremantle market på lördag tillsammans. Har inte varit där än så det ska bli hur roligt som helst! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas