vendelawendt

SOUTH BEACH

Hade en jättehärlig dag idag tillsammans med Keiana och barnen nere vid South Beach. Vi grillade, spelade boll, lekte på lekplatsen, gick ner till stranden, byggde sandslott och hade bara en väldigt härlig dag. Helt perfekt fredag.

På dagen var jag även på simskola med lilltjejen. Vi började för några veckor sedan, och de första gången tyckte hon att det var spännande men samtidigt väldigt läskigt. Hon är van vid armpuffar så hon kände sig lite osäker med att vara i vattnet utan något som höll henne flytande, Så hon klamrade sig mest fast kring min hals. Hon tyckte även att det var väldigt jobbigt att hoppa rätt ner i vattnet, hon ville helst hoppa rakt i min famn. Simma under vatten en liten bit till kanten gick heller inte. Men förra veckan lossnade allt för henne och hon hoppade rakt ner i vattnet utan problem, och sen fångade jag henne under ytan. Och hon slappnade av på ett helt annat sätt när hon skulle flyta. 
Och idag lossnade det helt för henne. Hon hoppade helt själv ner i vattnet och simmade sedan 2-3 meter fram till mig. Låg med ben och armar helt utsträckta och flöt helt lugnt. Simmade under vattnet utan problem och var bara otroligt duktigt. Så himla roligt att ha fått se hennes utveckling och vara med idag när hon tog sina allra första simtag. Blev alldeles hysterisk när hon simmade in till kanten helt själv och hon blev själv jätteglad och började skrika "I CAN SWIM, I CAN SWIM". Så himla gulligt. Efter dessa framsteg var vi bara tvungna att fira med glass efteråt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas