vendelawendt

LOVE ALWAYS WIN

Klockan här: 06:05

Idag efter att ha vaknat upp till nyheterna om att gayäktenskap nu är tillåtet i varje stat i USA så kunde jag inte hålla tillbaka glädjetårarna. Såg massa filmer på "Gay Marriage" på snapchat och gud vad glad jag blev. Äntligen är det tilltåtet för ALLA att få gifta sig med den person man älskar. Detta är verkligen en historisk dag för hela världen. Det mäktigaste landet i världen står nu på kärlekens sida. 

För mig är det så självklart med jämställdhet så jag känner bara - it was about time America! Nu håller jag tummarna för att Ryssland vaknar upp snart och tar bort sina fåniga lagar. 

Blir så irriterad på folk som säger "men alla har rätt till en åsikt, tycker man att bi- och homosexualitet är fel så får man tycka det". Ja, men kan de inte respektera andra människor pga deras sexuella läggning så förtjänar de människorna ingen respekt heller. Punkt. 

Idag segrade kärleken i USA. Vi får hoppas att den kommer göra det i hela världen inom en snar framtid. Kärlek är kärlek.För alla är lika mycket värda oavsett vad 

https://www.youtube.com/watch?v=hlVBg7_08n0

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas