vendelawendt

KINGS PARK

Klockan här: 16.00
Idag åkte jag till Kings park mitt på dagen för att njuta av utsikten och det fina vädret. Skulle egentligen träffat Petra, men den stackaren hoppade på bussen åt fel håll och åkte 45min innan hon märkte det. Så hon hann inte komma innan jag var tvungen att sticka. Men jag tog en liten promenad genom parken istället och passade på att se lite saker och sevärdheter som jag inte hunnit se hittills.
Blir så varm i hjärtat dagar som de här och vill bara släppa fram världens regn av glädjetårar. Är så fruktansvärt glad över att få vara här i Australien och få tillbringa ett helt år i denna underbara stad. Bästa beslutet jag någonsin tagit.

Ikväll ska min värdmamma träffa några kompisar och min värdpappa är iväg på jobb, så jag är själv med tjejerna. Tänkte att vi skulle se på askungen innan det är läggdags. När de har somnat kommer Keiana och Jenna hit för lite filmmys, tror vi ska se The Roommate. En av mina favoritfilmer så det ska bli jätteroligt. Tänkte även skära upp lite jordgubbar och ananas. Härlig torsdag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas