vendelawendt

MARCUS ÄR HÄR

Klockan här: 18.32
Igårkväll var det äntligen dags för mig att åka mot flygplatsen och hämta upp min pojkvän. Han landade ca 18 så vi hann inte göra så mycket igår. Men idag har vi verkligen haft en riktigt fullspäckad dag. Började med att åka till Bib & Tucker som är en jättemysig restaurang nere vid Leighton Beach för att äta frukost. Tog vars en breakfast pizza med ägg, bacon, babyspenat och svamp. Hur god som helst!

Sen åkte vi vidare till Fremantle markets, gick runt där lite och jag handlade äntligen ett par nya solglasögon. Båda jag hade med mig hit har gått sönder och man kan inte bo i Australien utan ett par. Solen är så stark här så man måste skydda sina ögon på något sätt. Efter det fortsatte vi genom Fremantle, promenerade runt och försökte visa så mycket som möjligt. Gick även igenom the Esplenade park där det just nu är en stor "Winter Garden". Från och med igår och två veckor framåt är det nämligen vinterlov för alla skolbarn.

Vi var även nere på stranden ett tag.

Gick vidare till the Round House och visade det gamla fängelset och utsikten därifrån.

Vi köpte även vars en läsk och tittade ut över havet vid Bathers Beach. Efter det promenerade vi tillbaka till parken där vi snabbt mötte upp min värdfamilj innan vi slutligen åkte hem igen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas