vendelawendt

OUTFIT

Igårmorse hade jag och Matilda bestämt att vi skulle prova på ett pass på 24/7, den enda tiden som fungerade för båda var 07.30. Dock när jag vaknade 06.30 och hade bytat om och allt såg jag att hon hade smsat under natten att hon blivit sjuk och inte kunde träna. Jag gillar inte att prova på nya pass själva, men eftersom jag redan var uppe, ombytt och faktiskt pigg, och dessutom var det försent att avboka passet, så jag stack dit ändå. Jag skulle på Body Balance och var sjukt taggad på ett ordentligt träningspass med massa kondition och styrka. Ååh så besviken jag blev. Det var en blandning av yoga, pilates, stretching och balans? Det kanske man kunde listat ut via namnet, men jag var inte alls beredd på det. Så jag kom ut därifrån efter en timme tröttare än jag var förut, inte ett dugg varm och bara besviken. Så jag bokade in mig till ett IndoorWalking-pass senare på kvällen så jag kunde få upp pulsen lite i alla fall. 

Och idag ska jag inleda dagen med ännu ett pass! Nämligen GRIT PLYO klockan 12.00. Detta namnet säger mig verkligen ingenting, men tiden passade mig bra så jag får väl chansa haha. Och denna gången ska jag vara beredd på allt! Dock har jag för mig att jag läst någonstans att det ska va ett ganska tufft pass med mycket styrka. Så jag håller tummarna för det!

Här kommer två till bilder på gårdagens outfit. Hade klackar på mig på förmiddagen, men under eftermiddagen bytte jag till Air Max då det var så himla halt ute p.g.a. snön. Igår va helt enkelt en sån dag då både hår och smink blev bra! Har inte alls ofta såna dagar kan jag berätta haha

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas