vendelawendt

JUST ORDERD

Godmorgon på er! Så skönt att det äntligen är lördag, inte för det gör någon större skillnad för mig med tanke på att jag endast jobbar ibland, nån helg, nån dag mitt i veckan. Vardagar och helg smälter ihop för mig! Men men, att vakna en lördagmorgon är ändå lite speciellt för känslan av helg är så tydlig med tanke på att hela min familj är hemma. Annars vaknar jag oftast upp i ett tomt hus mitt i veckan.
Lördagen är här och lönen likaså, vilket jag firade precis med lite shopping. Klickade hem lite saker jag varit sugen på ett tag:

Bland annat en söt liten gubbe till att ha te i. Jag älskar te, och min mamma likaså. Så jag beställde precis två stycken, en som mamma kan få som en "extrapresent" i mars när hon fyller år, och en som jag kan lägga i min lilla flyttlåda som redan är full av användbara saker som bara står och väntar på dagen jag flyttar hemifrån. Dock kommer det dröja ett tag till, men alltid kul att samla på sig saker så man är redo när dagen väl är här. Kostade endast 10kr styck!

Sen passade jag även på att köpa nya örhängen, eftersom mina fina silverörhängen gick sönder pga allt vatten när vi var på Ystad Saltsjöbad. Så himla tråkigt. Valde dessa för 50kr, ingen bra kvalité kan jag tänka mig. Men de får hålla sålänge de håller, tyckte att de va jättefina:

Slog även till på en ansiktsmaskin som ska vara grym på att rengöra huden. Både peela, rengöra, skrubba och ta bort sminkrester osv. Ska bli spännande att testa:

Det var allt jag hade att visa nu. Ska skynda mig in i duschen för att tvätta håret innan jag måste fixa lite ärenden. I eftermiddag väntar släktträff och det ska bli jätteroligt. Och ikväll sticker jag nog inom en sväng till Marie. Ha en trevlig lördag allihop! <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas