vendelawendt

YARRA RIVER

Då var klockan 16.00 här i Melbourne och vi har precis ätit en sen lunch i lägenheten efter att ha spenderat några timmar på stranden. Tog deras spårvagn idag för första gången och det var väldigt lätt och smidigt att ta sig fram med den.
Nu ska vi bara snabbt duscha, byta om och sen gå in i city för att promenera runt lite och titta i butiker. Jag ska kolla på en GoPro eller eventuellt ett par Nikeskor idag. Fick lite pengar i julklapp så är sugen på att köpa något av de.
Senare ikväll när det är mörkt tänkte vi sätta oss på en bar vid Yarra River och ta en öl/drink. Älskar verkligen storstäder som har vatten i sig. Så fruktansvärt vackert. Floden som rinner genom Melbourne heter Yarra River och det är så himla fint när skyskraporna speglar sig i vattnet.
När man går mitt inne i city så ser man inte byggnaderna på samma sätt när man går precis under dem, därför blir det alltid så himla fin brytpunkt när det finns vatten mitt i en stad så man får utsikt över staden istället för att gå mitt i den. Här är några bilder från igår när vi gick längs med floden. Älskar att det är så mycket rörelse där nere och att det ligger små restauranger, barer och caféer längs med den.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas