vendelawendt

RAYBANS

Åååh jag har äntligen köpt mig ett par raybans! När man bor i solens land är det viktigt att skydda sina ögon. I Sverige kände jag mig aldrig bekväm i solglasögon, men det är inte så viktigt att ha det där heller. Här har jag verkligen börjat trivas och känna mig bekväm i solglasögon, så de senaste veckorna har jag gått och klämt och känt på ett Raybans i modellen Clubmaster. Så fruktansvärt snygga! Tycker att Raybans modeller Aviator och Wafarer (som är två att de vanligaste och populäraste) är skitsnygga, men de passar inte alls på mig tyvärr. Men jag trivdes däremot jättebra i  modellen Erika, men det blev Clubmaster tillslut eftersom de känns lite rejälare och är en av Raybans standardmodeller så det känndes roligare att ha ett par såna. Dessutom gick det inte att köpa Erika med polaroidglas så då kändes det ännu mer självklart att ta Clubmaster.

Ända sedan jag fick prova mina värdföräldrar polaroidglasögon så har jag inte kunnat använda mina egna. Vilken otrolig skillnad det är! Så otroligt mycket lättare att se i starkt solljus, och framförallt om man kollar mot vatten. Färgerna är helt otroliga. Solglasögon med bra UV-skydd är jätteviktigt, och att då ha ett par polaroidglas som dessutom ljusar upp och förstärker färgerna är helt otroligt. Jag har förut bara köpt billiga solglasögon på t.ex. H&M och utomlands, men de är ju inte alls bra för ögonen... 

Så nu kommer mina ögon verkligen må bra min sista tid här i Australien. Jag ska även vara otroligt försiktig med dem så de håller länge. Tar man hand om sina raybans kan de lätt hålla i upp till 10 år. Så detta var verkligen en investering!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas