vendelawendt

SÖMN

Hej på er! Då var det månag igen och tillbaka till rutiner. Tänkte försöka ta mig till gymmet ett par gånger den här veckan. Det var ett tag sedan i och med att jag blev sjuk, fick öroninflammation, va förkyld, ont i halsen osv. Mjukstartade lite förra veckan med att springa tre gånger och även göra små träningspass nere i min lillstuga nån kväll. Så denna veckan ska jag hinna med minst tre gruppass på mitt gym. Och jag tänkte börja ikväll med ett bodypump-pass.
Annars så har jag väldigt bra rutiner här i Australien. Kommit in i väldigt bra sovrutiner och vaknar alltid senast 8 av mig själv. På vardagar går jag upp mellan 6-7 och det känns inte det minsta tufft. Och på kvällarna somnar jag runt 21-22, ibland även ännu tidigare. Och det händer ytterst sällan att jag vrider och vänder mig innan jag somnar, 99% av alla nätter somnar jag inom 5 minuter vilket är otroligt skönt! Alla au pairer säger samma sak. Vet inte om det är det annorlunda klimatet som gör oss så utmattade på kvällarna? Eller om det är barnens energi som vi inte är vana vid och helt enkelt blir slutkörda efter en dag med dem?
Men oavsett så är det väldigt skönt att ha hittat bra sovsrutiner och att jag får så pass bra sömn som jag faktiskt får. Det har varit ett stort problem hela min skoltid haha, att somna i tid.

Här är några bilder från Mackis härliga hus uppe i bergen. De har en stor veranda på hela baksidan av huset som står på styltor i bergslutningen med utsikt över skogen runt om. Så himla fint och fridfullt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas