vendelawendt

SANUR

Nu har jag precis kommit hem från en helt underbar resa på Bali. Vi bodde i lilla härliga Sanur som är ett område på Bali. Det var hur mysigt som helst och väldigt lugnt. Dagarna har bestått av solning på stranden, bad i vår härliga privata pool och massage längs strandpromenad. Det har varit otroligt avslappnande och jag har verkligen fått upp ögonen för Asien. Det var exakt lika underbart som jag hade förväntat mig och ser verkligen fram emot att få resa runt i Asien.

Har hur mycket bilder som helst från resan som jag tänkte lägga upp i omgångar. Vi hade wifi i vår villa men det var tyvärr lite segt och dessutom fungerade inga svenska hemsidor alls.

Så här kommer några bilder från våran första dag. Vi bodde i denna otroligt mysiga villa med tre sovrum plus kök som alla hade ett eget badrum. Villan låg väldigt nära havet som hade jättefina stränder med en mysig strandpromenad. Längs strandpromenaden låg gigantiska hotell som var inredda med typisk asiatisk stil, och överallt fanns små butiker och även massage-ställen där man kunde få manikyr, pedikyr, massage, fotskrubb m.m. Hur billigt som helst! Och de asiatiska kvinnorna som jobbade där var jätteduktiga och hur trevliga som helst.

Vi åt även lunch på en stor resort första dagen som låg precis intill stranden och är provade jag Nasi Goreng som är en typisk indonesisk maträtt. Det var verkligen supergott! Och till det beställde vi in en stor kokosnöt som vi allihop delade på. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas