vendelawendt

PRETTY LITTLE LIARS

Hej på er! Denna måndagskväll har jag spenderat framför Netflix och Pretty Little Liars. Åkte till gymmet men skippade bodypump-passet och körde lite själv istället. Kom hem, duschade och slängde mig i sängen med datorn. Ända sedan min kompis tipade om att man kunde fixa Amerikanskt Netflix har jag varit helt hooked på säsong 5 av Pretty Little Liars. Den fanns tyvärr nämligen inte på det lilla utbudet som det Australiensiska Netflix har. Tyckte den svenska versionen sög, fanns knappt några filmer, inga serier som jag fastnade för och de få serier som jag faktiskt följde fanns bara det bara några enstaka säsonger av. Och eftersom Netflix inte kom till Australien förrän för bara nån månad sen så är deras utbud ännu mindre... Men tack vare min kompis tips så har jag nu tillgång till det Amerikanska och plötsligt finns ALLA serier jag någonsin kunnat drömma om och utbudet av filmer är nästan hundra gånger större. Helt underbart! Perfekt nu när jag även fixat en HDMI-sladd till min teve här nere i lillstugan, så nu är det bara att köra på med filmkvällar.

Nån av minsta första helger här hade jag, Lina och Elina filmkväll hemma hos mig. Då kämpade jag för att ladda ner en film i hyfsad kvalite och sen satt vi och kollade alla tre på min lilla datorskärm. Nu slipper vi det! 

Tänkte försöka göra en liten guide och lägga upp senare där jag visar hur man fixar Amerikansk netflix. Hur lätt som helst! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas