vendelawendt

CONCEALER

Det är otorligt svårt att packa för ett helt år, man ska få ner kläder, skor och massa viktiga papper, pass och nödvändigheter för ett helt år i en enda lite resväska. Det är inte helt lätt men jag klarade det faktiskt ganska bra. Man fick lov att ha med sig 30kg, men jag trodde det var 20kg och hade faktiskt inte mer än 19kg. Så jag har lite extraplats på väg hem vilket är otroligt skönt.

En sak som jag dock glömde var min lilla concealer från MakeUp Store, ingen big deal alls och inget viktigt. Men det har varit lite störigt ibland, t.ex. tidiga morgnar när man haft världens största påsar under ögonen. Så för nån dag sen beställde jag en palett med concealer från appen "Wish" för endast 6 dollar. Och idag kom den fram! En liten och smidig palett som jag är jätteglad över. Helt perfekt med tanke på priset.

Kan verkligen rekommendera appen Wish, den fungerar i både Sverige och Australien och massa andra länder. 

På den sista bilden kan ni även se en liten skymt av mina naglar. Tänkte visa fler bilder på dem senare, var nämligen iväg idag med Elina och frsächade till våra naglar. Är hur nöjd som helst! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas