vendelawendt

HÖST PÅ INGÅNG

Klockan här: 16.30

Hej, förlåt för min stora frånvaro. Men från och med nu ska jag försöka bli bättre på att uppdatera. Vet att jag har massor av vänner och familj hemma som gärna vill se och höra vad jag gör om dagarna. Så jag ska försöka bli bättre på det. Men hösten har kommit till Perth, ändå är det ungefär som svensk sommar. Det är så himla fint väder och jag älskar verkligen denna vackra stad.

Idag åkte jag runt med Josefine i bilen och fick se lite mer av staden. Körde längs kusten och fick se alla stränder, hon visade mig en massa parker och mysiga caféer. Blev även en sväng in till stan i Perth City. Och jag körde faktiskt en hel del idag. Både inne i stan och motorväg. Var lite ovant i början i och med att det är vänstertrafik, men det känns redan väldigt naturligt. Man vänjer sig som tur är ganska fort. 

Ikväll ska jag in till Perth City och träffa en annan au pair som kommer från Tyskland. Det ska bli väldigt roligt att börja känna lite andra au pairer i området. Har pratat med en hel del den senaste tiden så ska försöka hinna träffa så många som möjligt snart.

Kolla så otroligt fint Peth är trots att hösten är på ingång. Det är ganska roligt när man kör längs vägarna och ser massa träd med bruna löv som håller på att falla av trots att det är nästan 25 grader ute. Det är ganska stor konstrast till vad man är vad vid, bruna höstträd tillsammans med palmer och sol. Inte riktigt som en svensk höst! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas