vendelawendt

FAMILJEMIDDAG

Här kommer några bilder från gårdagens söndagsmiddag. Jag och Marcus lagade kyckling- och currygryta och det blev verkligen otroligt gott! Efter maten kom jag även in med en liten bricka fyllda av läskglas eftersom jag hade en liten utmaning till familjen. Marcus är alltid så otroligt noga med att pepsi är den absolut godaste läsken som finns, och min bror är ett stort fan av Coca Cola Zero. Så jag ville se hur duktiga de egentligen var. Så både Marcus, Elias, mamma och pappa fick fyra glas framför sig. De olika glasen innehöll Coca Cola, Coca Cola Zero, Pepsi och Pepsi Max och de skulle sen helt enkelt pepa ut vilket glas som innehöll vilken läsk.

Marcus blev klar fortast och sa att "Detta var skitlätt, jag lovar att jag har alla rätt". Elias var lite nogare men var klar nån minut senare och sa att han också var väldigt säker, medan mamma och pappa satt länge och smakade på alla glasen om och om igen och blev bara mer förvirrade för varje klunk de tog. Hahah, riktigt roligt var det! Marcus som var så kaxig hade faktiskt inga rätt alls. Och mamma och pappa som tyckte det va jättesvårt trodde att de i alla fall skulle ha nån rätt, men nej inte det heller. De hade i alla fall koll på vilka som light-läsk och vilka som var de andra. Och Elias hade faktiskt alla rätt!
Tyckte detta var en liten rolig grej efter maten. Hörde talas om denna lilla utmaning för bara någon dag sedan, och eftersom både Elias och Marcus är så himla säkra på vilka läsker de tycker är godast så ville jag kolla ifall de egentligen har så bra koll på smaken. Och det hade ju Elias uppenbarligen! 

Sen när vi dukat undan och hunnit smälta maten en stund slog vi oss ner i soffan med lite gott och kollade på Jönssonligan. En riktigt bra familjekväll helt enkelt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas