vendelawendt

ELSAS HEMLIGHET

Ojoj, började läsa denna boken igår och nu är den redan utläst. Det kanske börjar bli tatigt att höra om dessa böcker varje dag men detta är sista inlägget! Den sista boken, som jag precis läste ut, heter i alla fall Elsas Hemlighet. 

"Efter ett par år som moderedaktör på Bladet med rapportering från modeveckor, Elegancegalor och bröllop får Elsa ovälkomna nyheter: Bladet måste säga upp ett stort antal medarbetare och hon är en av dem. Beskedet kommer som en fullständig chock och Elsa blir mer rådvill än någonsin - vad ska hon ta sig till? 

Som tur är finns pojkvännen sedan ett par år tillbaka, Hugo, vid hennes sida. Han är inte bara en av Sveriges mest uppskattade modeskapare utan också Elsas stora kärlek. En hamn i stormen, den hon kan luta sig mot när det blåser hårt runt henne. 
Med hjälp av Hugo och sina närmsta lägger Elsa upp en plan för sin framtida karriär. Men ska Elsa få det hon vill ha? Och ska Hugo få reda på hennes stora hemlighet? 
Följ med till modemagasinet Elegance, exotiska platser som Miami, Verbier och New York, och den bästa sommaren i Elsas liv. 

Elsas hemlighet handlar om Elsa Gustavsson, populär modebloggare och journalist i Stockholms innekretsar. Vi får följa såväl hennes stundtals oglamorösa vardag, som hennes spännande resor och träffa hennes kärlek Hugo, hennes bästa vänner, kollegor och fiender. 
Dessutom gästkapitel av bland andra toppmodellen och skådespelerskan Mini Andén och regissören och New York-bon Johan Renck. 

Elsas hemlighet är den tredje och fristående delen i Sofi Fahrmans romanserie om Elsa. De två tidigare heter Elsas mode och Elsas värld."

Det hade varit roligt om jag i alla fall inspirerade någon som inte gillar att läsa i vanliga fall, till att läsa de här böckerna. Kan verkligen rekommendera dem! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas