vendelawendt

SNOW

Har haft en underbar jul och julafton, och snön kom tillslut! Visserligen inte förrän dagen efter julafton här nere i Skåne. Men bättre sent än aldrig! Fick så himla fina julklappar i år dessutom. Men det bästa var nog att ge bort. För första året har jag haft ett ordentligt jobb med en hyfsad stor lön så jag har äntligen haft råd att köpa lite dyrare presenter till min familj.

Idag har jag och min pojkvän hälsat på några av hans släktingar för lite julmys. Var hur trevligt som helst. Nu sitter jag i min pojkväns rum medan han är ute med några kompisar. Han bor en bit ifrån Malmö och jag vågar inte köra hem nu när snön kommit och vägarna är glashala. Så inatt sover jag här. Jag passade på att natta hans mellansyster på 5 år och det gick hur bra som helst. Älskar verkligen barn! 

Tänkte visa lite bilder på mina julklappar imorgon! Fick bland annat pengar till min USA-resa, radio till min lilla bil, massa saker tills jag flyttar hemifrån, presentkort, pengar osv. Kommer verkligen få nytta av allt!

 

Överlycklig ute i snön iklädd min underbara kappa från Zara 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas